Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink

Munkaerő-közvetítés

A megfelelő kollégára van szüksége?

Nemzetközi munkaerő-közvetítési tevékenységünkön keresztül határon belül és túl biztosítjuk vállalkozása számára a megfelelő munkaerőt. 

Munkaerő-közvetítési szolgáltatásunkat akkor érdemes igénybe venni, ha Ön, mint munkaadó nem kíván a saját erejéből munkerőt keresni, vagy meglévő toborzási, kiválasztási, szűrési tevékenységét szeretné kiegészíteni szakértői támogatással. Ezzel a lehetőséggel élve jelentős tehertől szabadítja meg a saját HR-eseit vagy a HR feladatokat ellátó vezető(i)t.

Szolgáltatásunk igénybe vételével csökkenteni tudja a toborzási költségeket, erőforrásai szabadulnak fel, valamint az egész folyamat átláthatóbbá válik az Ön számára. 

Ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az "Ajánlatkérés" menüpontban! 

Fejvadászat

Mikor érdemes a fejvadász szolgáltatásunkat igénybe vennie?

Tulajdonképpen minden esetben, amikor speciális szaktudással rendelkező munkaerőre vagy bármilyen menedzserre van szüksége az Ön cégének. Rengeteg időt és energiát takaríthat meg, ha a megfelelő vezető felkutatását ránk bízza. Ezáltal Ön olyan kényelmes helyzetbe kerül, hogy a munkaerőpiacon lévő legjobb jelöltekből válaszhat. Vállaljuk a jelöltek felkutatását és előszűrését, mindeközben Ön, mint a megbízónk igény esetén megőrizheti inkognitóját.

Kiemelt, magas képzettséget igénylő pozíciók esetében fejvadász tevékenységünkkel célzottan, specifikusan keressük Önnek a megfelelő kollégát!

Ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az "Ajánlatkérés" menüpontban! 

HR Tanácsadás 

HR tanácsadás szolgáltatásunkon keresztül felmérjük vállalatuk munkaerő struktúráját és értékelemézés (value analysis) eljárással hatékonyság javító javaslatokat teszünk. 

Az értékelemzés (Value Analysis) egy fejlesztési módszer, melynek alkalmazásával egy projekt minőségének emelése mellett költsége átlagosan 10%-kal csökkenthető. Az értékelemzést, mint döntés-előkészítő módszert klasszikusan a gyártmányok fejlesztésénél alkalmazták, de évtizedek alatt egyre szélesebb körben került alkalmazásra. E technikát komplex és nyílt problémák megoldására dolgozták ki. Középpontjában a funkcionális gondolkodás áll. A fejlesztő csapatunk az adott funkciókra keresi meg a projekt minőségben és költségben gyenge pontjait, majd ezek éppen szükséges mértékű és megfelelő minőségű alternatíváira tervezik meg a legkisebb költségű megoldásokat. A cél egyöntetűen a belső szervezeti egység hatékonyságának növelése és szükség esetén költség optimalizálása.

Magánszemélyek esetében egy, vagy többkörös személyes beszélgetéssel felfedjük a jelölt erősségeit, gyengeségeit és lehetőségeit, melyeket elemezve tanácsokkal élünk a hatékonyabb interjúztatás, majd munkavégzés érdekében.

Ajánlatunkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az "Ajánlatkérés" menüpontban! 

Kérdése van?
Írjon nekünk és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!
Keressen minket közösségi médián is!